Uw vrachtvervoerbedrijf leren kennen

Blauwe Infiniti Sedan Uitgevoerd Op Road Togerther Met Witte Vrachtvrachtwagen

Kom meer te weten

Konig Freight Line is een van de grootste Duitse exporteurs van motorvoertuigen en transportoplossingen naar het buitenland. Op elk moment een alarmbel laten rinkelen op de Freightliner vrachtwagen betekent dat de eigenaar in de toekomst zal moeten betalen voor schade of erger nog, een dure reparatie.

De reputatie van de Konig truck-eigenaar staat op het spel wanneer hij zijn auto’s op pad stuurt, dus klink ze vaak en voortdurend om te voorkomen dat hij de geheimen van zijn winst verspeelt. Uw chauffeurs beter leren kennen is dus de sleutel tot een concurrerend vrachtvervoerbedrijf. Als gevolg daarvan zult u nauwelijks overtredingen van de verzendingsregels vinden en wordt het lopende onderhoud dus relatief gratis.

Chauffeurs als uw werknemers

Aangezien de vracht levering bedrijf is de kern van uw bedrijf als je eenmaal in dienst voertuig is niet de beste zakelijke beslissing. Daarom moet u de meest gemotiveerde en betrouwbare chauffeurs vinden als uw werknemers. Maar hoe kunt u dat doen?

Zoeken op het internet is een waardevolle oefening om uw vrachtvervoerbedrijf te leren kennen. In feite moet de conventionele perceptie over het beroep van vrachtwagenchauffeur veranderen. De heersende opvatting is dat vrachtwagenchauffeurs lui zijn en dat ze hun voertuigen besturen als troost en niet als werk. De vrachtwagen rijdt immers en verbruikt veel brandstof. Chauffeursdiensten

Om preciezer te zijn, vrachtwagenchauffeurs besparen u in feite geld. Ze verschaffen u toegang tot en nuttige informatie over transportroutes, retraties, inspecties, gestrande voertuigen, arbeidstarieven en andere onderhandelingen die in het veld nodig zijn.

Voordelen om ze te kennen. De sleepboten besturen.

Vrachtwagenchauffeurs krijgen niet alleen bekendheid omdat ze de hele tijd op de weg zitten, maar ook omdat ze die kennen. Er is een internationale organisatie die het beroep van vrachtwagenchauffeur de titel “operating Excellence” toekent. Een vrachtwagenchauffeur kennen is in elk geval een belangrijke prestatie die ook een aanzienlijk salaris oplevert.

Ten eerste kan het salaris aanzienlijk zijn. In veel landen wordt vrachtwagenchauffeur beschouwd als een beroep van formaat dat veel voldoening geeft. Er is een corpus van regels, voorschriften en halverordeningen die de truckingindustrie moet volgen. Elke vloot moet zijn imago en reputatie hoog houden. Om een goede en bewezen vrachtwagenchauffeur te zijn, moet men dus bekwaam en professioneel zijn. Het certificeringsproces dat door veel verschillende provincies wordt vereist, moet worden gehoord en begrepen.

Bovendien moet elk wagenpark zorgen voor een goede gezondheid en veiligheid. Daarom is een erkende en gerespecteerde vrachtwagenrijschool ook een belangrijke investering. Gedurende vele jaren zijn de reputatie van de school waar je hebt leren rijden en misschien zelfs het rijbewijs het belangrijkst.

Nu is er een tweede reden om deze chauffeurs beter te leren kennen. Zij kunnen u, net als in het eerste geval, een contract aanbieden om steeds weer een bepaalde afstand of klus te rijden. Dat is wanneer je het percentage van de deal precies goed krijgt. Deze chauffeurs krijgen in veel gevallen ook meer betaald dan jij. Hoeveel? Ze krijgen een salaris commissie van de trucking vestiging voor het leveren van uw goederen of diensten.

Stelt u zich eens voor hoe goed u zult worden als u al een contract hebt met deze chauffeurs. Zij zullen u goede chauffeurs kunnen aanbevelen die consequent aan de eisen van uw opdracht kunnen voldoen. Dan, door de goede reputatie die ze hebben opgebouwd gedurende de tijd dat ze al meedraaien, zullen ze in staat zijn om een goed percentage te krijgen van alle transportcontracten die je via hen krijgt.

Het resultaat is dat zij een ongelooflijk rijke ervaring hebben met het navigeren op de wegen en snelwegen voor u. Bijna iedereen die al lang op de weg zit, raakt in de routine van het voortdurend ontwikkelen van hun relatie met verschillende klanten. Daarom, als je een heleboel klanten hebt, zullen een groot percentage van de tijd in staat zijn om je door te verwijzen naar iemand anders en mogelijk een klant verliezen die je eigenlijk niet zou moeten verliezen, maar dat is wat er veel gebeurt in deze industrie.

Wetende dat uw klantenkring bestaat uit mensen die vaak naar verschillende locaties reizen, betekent dat u die relaties zelf zult moeten onderhouden in plaats van te vertrouwen op de gunst van Transportbedrijven om dat voor u te doen. Uw BP-prijzen zijn misschien iets duurder dan wat de taxi-industrie zegt dat ze zouden moeten zijn, maar dat zult u op de lange termijn goedmaken. Meestal zijn de meeste mensen niet zo goed op de hoogte van de industrie, en daarom zit je vaak vast aan slechte contracten die, als je ze aan een particulier of bedrijf zou doorverkopen, je aanzienlijk meer zouden hebben gekost.

Denk hier eens over na – wilt u in de meeste gevallen een jaarlijkse relatie met een klant onderhouden? Zelfs als u denkt dat de prijs iets lager zou moeten zijn, wilt u dan dat iemand anders een tijdje voor uw rekening en uw routine zorgt? Waarschijnlijk niet, dus trap niet in de eerste de beste lage prijs. De waarheid is – u wilt de beste deal.